Startsein Hof van Leeuwesteyn

De bouw van ons project het Hof van Leeuwesteyn in Utrecht is gestart! Gister werd feestelijk het officiële startsein gegeven voor de bouw door Woonin, samen met Nijhuis Bouw en AxionContinu.

We ontwerpen 94 appartementen en 17 eengezinswoningen op de Eerste Muntmeesterlaan in Leidsche Rijn. De twee- en driekamerappartementen van Hof van Leeuwesteyn zijn zeer geschikt voor gezinnen en ouderen, die nu of in de toekomst behoefte hebben aan zorg aan huis. Het woonconcept met mantelzorg is bijzonder.

In het ontwerp hebben we ons onder andere gericht op ontmoetingen onder bewoners en op zorgbehoevende bewoners. Dat uit zich o.a. in levensloopbestendige woningen, brede en overdekte galerijen.

De woningen worden gebouwd rondom een binnentuin, ontworpen door MORE Landscape, waar bewoners kunnen wandelen of samen kunnen tuinieren. Je komt ook via de poorten en tuinen bij je woning. In een levendige stad, geeft dit bewoners een intiem community gevoel. Naar verwachting worden de woningen in het voorjaar 2024 opgeleverd.